هدر بالا
امروز: چهارشنبه, ۱۱ شهریور ۱۴۰۵ | ۲۰ ربيع الأول ۱۴۴۸ قمری | ۰۲ سپتامبر ۲۰۲۶ میلادی
  1. اخبار
یکشنبه, ۰۱ مهر ۱۴۰۳ ۱۴:۲۶
زمان مطالعه: 1 دقیقه
براساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته چهارم شهریور ماه با افزایش ۰.۰۲ درصدی به ۲۳.۷ درصد رسید.

براساس آمار بانک مرکزی، نرخ بهره بین بانکی در پایان هفته چهارم شهریور ماه با افزایش ۰.۰۲ درصدی به ۲۳.۷ درصد رسید.

به گزارش ایسنا، داده‌های بانک مرکزی از آخرین آمار نرخ سود بین بانکی در پایان هفته آخر شهریور ماه سال جاری، حاکی از افزایش ۰.۰۲ درصدی نرخ سود بین بانکی در چهارشنبه، ۲۸ شهریور ماه است.

براساس این آمار، نرخ بهره بین بانکی در هفته ابتدایی شهریور ماه، ۲۳.۷ درصد بود که در هفته دوم با افزایش ۰.۰۱ درصدی به ۲۳.۷۱ درصد رسید که بالاترین نرخ بهره بین بانکی از ابتدای سال جاری است.

در پایان هفته سوم شهریور ماه (۲۱ شهریور) نرخ بهره بین بانکی با کاهش ۰.۰۳ درصدی به ۲۳.۶۸ درصد رسید. با این حال، در پایان هفته گذشته، نرخ بهره بین بانکی با افزایش ۰.۰۲ درصدی از ۲۳.۶۸ به ۲۳.۷ جهش یافت.

انتهای پیام

 

کد خبر 13774

 

مطالب مرتبط

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید