هدر بالا
امروز: دوشنبه, ۲۲ تیر ۱۴۰۵ | ۲۸ محرّم ۱۴۴۸ قمری | ۱۳ ژوئیه ۲۰۲۶ میلادی
  1. اخبار
سه شنبه, ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۵۶
زمان مطالعه: 2 دقیقه
کشورهای آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و ایتالیا در یک بیانیه اعلام کردند: از ایران می خواهیم از تهدید مداوم خود مبنی بر حمله نظامی به اسرائیل دست بردارد.

آمریکا و چهار کشور اروپایی در بیانیه مشترکی خواستار انصراف ایران از حمله احتمالی به اسرائیل شده و اعلام کردند: آماده دفاع از اسرائیل در برابر تهدیدات ایران هستیم. این پنج کشور تاکید کردند: ما از تلاش‌ها برای کاهش تنش در خاورمیانه حمایت می‌کنیم.

سران آمریکا و چهار کشور اروپایی در بیانیه مشترکی خواستار انصراف ایران از حمله احتمالی به اسرائیل شده و اعلام کردند: آماده دفاع از اسرائیل در برابر تهدیدات هستیم.

در این بیانیه آمده است: ایران باید [از تصمیم برای پاسخ نظامی به اسرائیل] دست بردارد.

این بیانیه می افزاید: رهبران در مورد عواقب وخیم چنین حمله‌ای برای امنیت منطقه‌ای بحث کردند.

این پنج کشور تاکید کردند: ما از تلاش‌ها برای کاهش تنش در خاورمیانه حمایت می‌کنیم.

در ادامه این بیانیه آمده است: ما از تلاش‌ها برای دستیابی به آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه حمایت می‌کنیم.

این کشورهای غربی اعلام کردند: نیاز است که بدون هیچ محدودیتی کمک‌ها در غزه تحویل داده و توزیع شوند.

این بیانیه می افزاید: وقت بیشتری برای هدر دادن وجود ندارد و همه طرف‌ها باید مسئولیت‌های خود را بر عهده بگیرند.

انتهای پیام

 

کد خبر 13609

 

دیدگاه ها

شما هم می توانید نظرات خود را ثبت کنید



کد امنیتی کد جدید